SchoolKr8 is onderdeel van School360, een initiatief van NIO Communicatie & Internet

Wij van SchoolKr8

SchoolKr8 bestaat sinds 2021 en is één van de digitale tools van School360. In onze SchoolKr8-nieuwsbrief zie je daarom bijvoorbeeld altijd School360 als afzender staan. Ken je School360 nog niet? School360 ontwikkelt slimme digitale tools en pakketten die je ondersteunen in jouw werk als onderwijsprofessional. Ons doel? Jouw werk handiger, efficiënter én leuker maken!

School360 en NIO

School360 is opgericht in 2020 op initiatief van NIO Communicatie & Internet. NIO werkt sinds 2014 actief vóór en met de onderwijswereld. We ontwikkelden o.a. (mee aan) Leero, SiDiPO, Letterster, de LeerdoelenApp en ScanHB. En via School360 dus ook SchoolKr8!

 

NIO werkt als fullservice communicatie- en internetbureau ook aan allerlei andere projecten op het gebied van merk, design en internet. Elk project is teamwork: NIO’s online strateeg, art director, grafisch ontwerper, content marketeer én developers creëren samen – online & offline – steeds de mooiste en slimste oplossingen. Van de rebranding van een product tot de ontwikkeling van een app. Het resultaat is altijd een eigenwijze, duurzame oplossing!

Ons team

Werner

Strategie, Business Development

Kristy

Concepting, design, creatie

Merel

Trainingen en innovator

Harry

Senior Full Stack Developer

Rutger

Digital designer

Erik

Full Stack Developer

Jurjen

Technical Support Engineer

Samenwerkingen

LOWAN

LOWAN en School360 werken samen voor de ontwikkeling van SchoolKr8. Zo zorgen we dat SchoolKr8 dé tool is om de LOWAN-leerlijnen in de praktijk te gebruiken. En is er een nieuwe leerlijn of ontwikkellijn beschikbaar? Dan kun je erop rekenen dat ze als eerste bij ons in SchoolKr8 staan. Zo kun jij er snel mee van start! Lees hier meer over onze samenwerking met LOWAN.

Koppeling met Boom testcentrum

Gebruik je de toetsen van Boom? Dan zie je – dankzij de koppeling van SchoolKr8 en Boom testcentrum – de toetsresultaten uit Boom nu automatisch in SchoolKr8 bij de betreffende leerling. Je hoeft dit dus niet meer handmatig te doen. Dat bespaart tijd én is minder foutgevoelig!

Drie kinderen in basisschoolleeftijd
Leerkrachten

Onze gebruikersgroep denkt mee!​

De kennis, wensen en input van het werkveld zijn onmisbaar voor de ontwikkeling van ons LVS. Jullie weten namelijk het beste wat er bij op school speelt! Daarom denkt een werkgroep van leerkrachten, ib’ers en directie actief mee over de (door)ontwikkeling van SchoolKr8.