Onze trainingen

Voor een goede introductie van SchoolKr8 bij jou op school raden we je aan om een training te volgen. We hebben verschillende typen begeleiding:

Online adviesgesprek €150
Bij langere, inhoudelijke vragen kun je een online adviesgesprek inplannen (1 uur). Dit is met name interessant voor de directie en of ib’ers. Je kunt dit adviesgesprek ook bestellen als je al SchoolKr8 gebruikt. Het maximum aantal deelnemers voor dit adviesgesprek training is 3 personen.

Online training voor directie/ib’ers €450
Bij de opstart van SchoolKr8 kun je als directie/ib’er ons 11-stappenplan gebruiken. Zo stel je de juiste instellingen in en zorg je dat leerkrachten in een kant-en-klare omgeving aan de slag kunnen. Wil je graag begeleiding bij het volgen van het 11-stappenplan? Tijdens deze online training van 2 uur lopen we samen alle instellingen voor Beheerders langs en krijg je o.a. uitleg over Sjablonen. Het maximum aantal deelnemers voor deze training is 4 personen. 

Online basistraining voor leerkrachten €450
Tijdens deze training laten we zien hoe de belangrijkste functies van SchoolKr8 werken en waar je wat vindt. Bijvoorbeeld: hoe voer je een toetsresultaat in, hoe maak je een notitie? Na afloop kun je zelf actief met SchoolKr8 aan de slag. Het maximum aantal deelnemers is 10.

Basistraining op locatie voor leerkrachten vanaf €995*
Deze training is inhoudelijk hetzelfde als de online training voor leerkrachten. De training is locatie biedt meer ruimte voor interactie en vragen. Aan deze training kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Voor elke extra deelnemer rekenen we €99,- extra. 

*De totale kosten zijn afhankelijk van de reiskosten & groepsgrootte.

Online follow-up €100
Veel SchoolKr8-gebruikers vinden het prettig om enkele weken na een training nog een online vragenmoment in te plannen. Wil jij dit ook? Boek dan onze online follow-up (1 uur). Het maximum aantal deelnemers voor de online follow-up is 4 personen.

De genoemde bedragen zijn excl. BTW. ook betreffen het totaalbedragen, niet de prijs per persoon.

Laat ons de basis voor je klaarzetten!

Goed beslagen ten ijs komen? Kies dan ook voor onze handige datastart: aan de hand van jullie EDEXML-bestand zetten wij dan alvast alle leerlingen en groepen voor in SchoolKr8. Ook kunnen we alle gebruikers (o.a. leerkrachten en ib’ers) voor je klaar zetten. De datastart kost €100 (excl. BTW).

Hoe boek ik een SchoolKr8-training?

In het bestelformulier kun je aangeven welke training je graag wilt volgen. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op om de training in te plannen.

Heb je al een SchoolKr8-abonnement en wil je een training nabestellen? Ook dan kun je het bestelformulier gebruiken.