Wie zijn wij?

SchoolKr8 is onderdeel van School360

School360 is een initiatief van NIO en heeft als doel om het werk van alle onderwijsprofessionals op school handiger, efficiënter én leuker te maken. Dat doen we door slimme, digitale tools en pakketten te ontwikkelen die het onderwijsproces ondersteunen.

School360 luistert naar het werkveld

Jouw kennis, wensen en input zijn onmisbaar voor de ontwikkeling van alle School360-producten. Jij weet namelijk het beste wat er bij jou op school speelt. Daarom betrekken we leerkrachten, ib’ers en directeuren van A tot Z bij de ontwikkeling van onze producten. Zo steken we jouw onderwijs samen in een passend, digitaal jasje. Een voorbeeld: een werkgroep van professionals uit het werkveld denkt actief mee over de totstandkoming van content voor leerlingvolgsysteem SchoolKr8.

Ook LOWAN (PO-Raad) is betrokken bij de ontwikkeling van de tools van School360. Zo kunnen we vroegtijdig inspelen op ontwikkelingen in het werkveld. LOWAN (ondersteuning onderwijs nieuwkomers) werkt als expert mee aan de ontwikkeling van SchoolKr8. 

School360 leert graag

Omdat elke leerling, leerkracht én school uniek is, is dat het uitgangspunt van School360. Van de trainingen tot onze software: we kijken 360° in de rondte mee naar wat JIJ nodig hebt voor jouw onderwijs. Ook kunnen we je helpen met maatwerk oplossingen. Die flexibiliteit vinden we erg belangrijk: zo zorgen we er samen voor dat jij altijd met vertrouwen onze tools en/of pakketten gebruikt.

Bij School360 staat
online veiligheid op #1

Het team van School360 vindt dat je als school zonder zorgen gebruik moet kunnen maken van digitale tools. Daarom hanteren wij voor al onze applicaties digitale veiligheid als standaard. Gegevens staan bijvoorbeeld altijd binnen de landsgrenzen op Nederlandse servers en we volgen de richtlijnen van de AVG.

Over NIO Communicatie & Internet

School360 is opgericht in 2020 op initiatief van NIO Communicatie & Internet. NIO werkt sinds 2014 actief vóór en met de onderwijswereld en ontwikkelde onder andere (mee aan) DrieDee Plus, Leero, SiDiPO, Letterster, de LeerdoelenApp en ScanHB.

NIO werkt als fullservice communicatie- en internetbureau ook aan diverse andere projecten op het gebied van merk, design en internet. Elk project is teamwork: NIO’s online strateeg, art director, grafisch ontwerper, content marketeer én developers creëren samen – online & offline – steeds de mooiste en slimste oplossingen. Van de rebranding van een product tot de ontwikkeling van een app. We denken graag breed mee met communicatie & internet vraagstukken om hier een eigenwijze en duurzame oplossing bij te creëren. 

Meer over ons lezen? www.niocommunicatie.nl of www.niointernet.nl