Ik heb nog geen account voor de app

Wil je ook aan de slag met de leerdoelen-app van SchoolKr8? Goed om te horen! Je hebt hiervoor een actief abonnement op SchoolKr8 én een persoonlijke inlog nodig. Extra handig: jouw inlog voor mijn.schoolkr8.nl werkt ook voor de mobiele app!

Geen abonnement = geen app

Heeft jouw school of taalklas nog géén abonnement? Dan kun je de app helaas nog niet gebruiken. Je kunt de app alleen gebruiken als jullie een geldig (demo-)abonnement hebben bij SchoolKr8. Kijk bij onze abonnementen voor de verschillende opties. 

Geschikt voor mobiel & tablet

Heeft jouw school of taalklas een (demo-)abonnement van SchoolKr8? Dan kun je de SchoolKr8-app gratis gebruiken. Je hoeft hiervoor geen nieuwe inlog aan te maken. Jouw inlog voor mijn.schoolkr8.nl werkt namelijk ook gewoon voor de SchoolKr8-app.

Geschikt voor mobiel & tablet

Heb je een inlog voor SchoolKr8 op een laptop of pc? Dan werkt die inlog ook voor de leerdoelen-app van SchoolKr8. 

Heeft jouw school of taalklas een SchoolKr8-abonnement, maar heb jij persoonlijk nog geen inlog? Dan kun je SchoolKr8 nog niet gebruiken op een pc/laptop of de app. Je hebt hiervoor namelijk altijd een persoonlijke inlog nodig.

Je kunt niet zelf een persoonlijke inlog aanmaken. Je kunt jouw account aanvragen bij de Beheerder van jullie SchoolKr8-abonnement. Hij of zij kan jou toevoegen als gebruiker. Vervolgens kun je met jouw inloggegevens inloggen op een laptop/pc (www.mijn.schoolkr8.nl) en bij de app (app.schoolkr8.nl). 

Bekijk veelgestelde vragen over de app