Samenwerking met LOWAN

SchoolKr8 zorgt samen met LOWAN dat SchoolKr8 dé tool is om goed met de LOWAN-leerlijnen te werken. Zo maken we het jou zo gemakkelijk mogelijk om de ontwikkeling van nieuwkomers te monitoren. In SchoolKr8 kun je de LOWAN-leerdoelen bijvoorbeeld eenvoudig inplannen, behalen en de voortgang bekijken.

Altijd up-to-date

SchoolKr8 en LOWAN hebben regelmatig contact. Zijn er wijzigingen in leerdoelen? Of brengt LOWAN een compleet nieuwe leer- of ontwikkelijn uit? Dan vind je deze binnen no time ook in SchoolKr8. Zo kun jij er snel mee aan de slag!

Welke LOWAN-leerlijnen staan in SchoolKr8?

In SchoolKr8 kun je altijd werken met de allerlaatste versie van alle leerlijnen van LOWAN. Op dit moment zijn dat voor groep 3 t/m 8 de LOWAN-leerlijnen voor Mondelinge taalvaardigheid, Rekenen, Technisch lezen, Woordenschat, Begrijpend lezen en Spelling.

Volg je de kleuterontwikkeling? Dan kun je in SchoolKr8 de ontwikkeldoelen van LOWAN voor Mondelinge taalvaardigheid, Woordenschat en Geletterdheid inzetten.

Op de website van LOWAN vind je alle inhoudelijke informatie rondom het werken met de ontwikkellijnen en de leerlijnen. 

Doorontwikkeling

Zowel SchoolKr8 als LOWAN zijn continu in gesprek met het werkveld. Welke behoeftes leven er? En waar lopen scholen tegenaan? Samen kijken we hoe we het werken met de leerlijnen en leerdoelen zo goed mogelijk kunnen organiseren. Ook bieden we hulp en uitleg.

LOWAN Helpdesk

Wil je weten welke leerlijn het beste bij een leerling past? Of heb je een andere inhoudelijke vraag over de LOWAN-leerlijnen? Dan kun je terecht bij de helpdesk van LOWAN:

030 232 48 48
helpdesk@lowanpo.nl

SchoolKr8 Helpdesk

Heb je een technische vraag? Of heb je vragen over hoe je met SchoolKr8 kunt werken? En kom je er met de handleiding niet uit? Dan kun je mailen naar info@school360.nl. We helpen je graag.