Beschikbaar per juli 2021

DrieDeePlus

DrieDee Plus is een aantal jaren geleden ontwikkeld in opdracht van LOWAN-PO en de PO-Raad. Met DrieDee Plus kunnen scholen de leerlijnen en resultaten van nieuwkomers in het primair onderwijs volgen. Afgelopen jaren is het programma, met ondersteuning uit het veld, doorontwikkeld en wordt het door veel nieuwkomersscholen gebruikt.

School360 is de nieuwe eigenaar van DrieDee Plus​

Voor de verdere doorontwikkeling en het onderhoud van DrieDee Plus is LOWAN eind 2020 een samenwerking aangegaan met School360. Onder een nieuwe naam – SchoolKr8 – wordt het programma momenteel vernieuwd. Er wordt onder andere gewerkt aan een verbeterde gebruikerservaring en een koppeling met de speciale nieuwkomersleerlijnen die LOWAN op dit moment ontwikkelt.

Wat betekent dit voor DrieDee Plus-gebruikers?​

Voor de gebruikers van het programma DrieDee Plus zal er voorlopig niets veranderen. Zij kunnen met DrieDee Plus blijven werken zoals ze gewend zijn. Wanneer DrieDee Plus-opvolger SchoolKr8 klaar is, zullen DrieDee Plus-gebruikers hierover op tijd worden geïnformeerd. Ook zullen ze persoonlijk begeleid worden bij de overstap van hun huidige DrieDee Plus-abonnement naar SchoolKr8.