DrieDeePlus

DrieDee Plus is een aantal jaren geleden ontwikkeld in opdracht van LOWAN-PO en de PO-Raad. Met DrieDee Plus konden scholen de leerlijnen en resultaten van nieuwkomers in het primair onderwijs volgen. Afgelopen jaren is het programma, met ondersteuning uit het veld, doorontwikkeld en werd het door veel nieuwkomersscholen gebruikt.

DrieDee Plus is niet meer actief

Tot 1 oktober kon je DrieDee Plus gebruiken voor het invoeren en wijzigen van je gegevens. Inmiddels is het niet meer mogelijk om gegevens in DrieDee Plus toe te voegen en aan te passen. Als je besluit om tóch nog gegevens aan te passen in DrieDee Plus, worden deze vanaf 5 oktober niet meer automatisch overgezet naar SchoolKr8. Wat nog wel kan is het raadplegen van je gegevens in DrieDee Plus. Dit kan tot het einde van dit jaar.

De oude gegevens van DrieDee Plus zijn overgezet naar SchoolKr8. Dit is automatisch uitgevoerd per 5 oktober 2021, hier heb je niets voor hoeven doen. Om aan de slag te kunnen met je eigen gegevens in SchoolKr8, moet wel eerst je account worden geactiveerd. Om je account te activeren, klik je hieronder op de button ‘Klik hier om de overstap te maken’.

Wil je de overstap maken naar SchoolKr8?

Een aantal scholen heeft al aangegeven dat ze actief verder willen met SchoolKr8. Wil je ook gebruik maken van SchoolKr8, en wil je daarbij doorgaan met je bestaande gegevens of juist helemaal opnieuw starten? Neem dan contact op.

Snel starten met SchoolKr8 of de overstap maken van DrieDeePlus?