SchoolKr8 bestellen

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in SchoolKr8. Hieronder kun je bekijken welk abonnement het beste bij jouw school of klas past. Samen zorgen we voor een soepele introductie op jullie school.

Onze abonnementen

Je kunt kiezen uit verschillende jaarabonnementen. Je kunt jouw abonnement op elk moment in het jaar laten ingaan. De overeenkomst wordt automatisch aan het einde van de periode verlengd.

Wil je opzeggen? Dat kan gemakkelijk: stuur uiterlijk 1 maand vóór het einde van jouw contract een mailtje naar info@school360.nl.

Max 10 leerlingen

€250 per school / jaar

10-20 leerlingen

€325 per school / jaar

20-50 leerlingen

€400 per school / jaar

50-100 leerlingen

€475 per school / jaar

meer dan 100 leerlingen

€550 per school / jaar

Onze trainingen

Voor een goede introductie van SchoolKr8 bij jou op school adviseren we je om een training te volgen. Hierna weet je nog beter wat SchoolKr8 inhoudelijk biedt, waar je wat vindt in het systeem en weet je hoe je ermee aan de slag kan.

Bij het invullen van het bestelformulier kun je aangeven of en welke training* je graag bestelt. Wij nemen dan z.s.m. contact op om deze training in te plannen. De kosten voor een training op locatie zijn € 550,- (excl btw en reiskosten). BTW. Wil je de training graag online volgen? Dan kost de training € 300,- (excl btw).

* een training duurt ongeveer 2 à 3 uren

Nadat je het bestelformulier hebt ingevuld, ontvang je een bestelbevestiging per e-mail. De betaling regel je vervolgens gemakkelijk met de factuur die je ook per mail ontvangt.

Bestelformulier

  Gegevens contactpersoon

  Gegevens ontvanger Schoolkr8

  Factuurgegevens (indien afwijkend)


  Keuze abonnement


  Training


  Boom testcentrum koppeling
  Algemene voorwaarden
  We gebruiken de ingevulde gegevens alleen om contact met je op te nemen.