SchoolKr8 bestellen

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in SchoolKr8. Hieronder kun je bekijken welk abonnement het beste bij jouw school of klas past. Samen zorgen we voor een soepele introductie op jullie school.

Onze abonnementen

Je kunt kiezen uit verschillende jaarabonnementen. Je kunt jouw abonnement op elk moment in het jaar laten ingaan. De overeenkomst wordt automatisch aan het einde van de periode verlengd.

Wil je opzeggen? Dat kan gemakkelijk: stuur uiterlijk 1 maand vóór het einde van jouw contract een mailtje naar info@school360.nl.

Max. 10 leerlingen

€250 per school / jaar

10-20 leerlingen

€325 per school / jaar

20-50 leerlingen

€425 per school / jaar

50-100 leerlingen

€475 per school / jaar

Meer dan 100 leerlingen

€550 per school / jaar

Onze trainingen

Vol vertrouwen en met plezier aan de slag? Voor een goede introductie van SchoolKr8 op school raden we je aan om ook een training (2 uur) te volgen.

In het bestelformulier kun je aangeven welke training je graag wilt. Wij nemen vervolgens contact met je op om die training in te plannen. 

Bestelformulier

Nadat je dit bestelformulier hebt ingevuld, ontvang je per mail een bestelbevestiging en de factuur.

  Keuze abonnement


  Training

  i

  Voor een goede introductie van SchoolKr8 op school raden we je aan om ook onze training te volgen. In 2 uur ontdek je hoe SchoolKr8 werkt en hoe jij er bij jou op school mee aan de slag kunt. Zo kun je vol vertrouwen en met plezier van start!


  Datastart

  i

  Goed beslagen ten ijs komen? Kies dan ook voor onze handige datastart: aan de hand van jullie EDEXML-bestand zetten wij dan alvast alle leerlingen en groepen voor je in SchoolKr8. Ook kunnen we alle gebruikers (o.a. leerkrachten en ib'ers) voor je klaarzetten. De datastart kost €100 (excl. BTW).


  Boom testcentrum koppeling
  Gegevens contactpersoon

  Gegevens ontvanger Schoolkr8

  Factuurgegevens (indien afwijkend)


  Algemene voorwaarden


  We gebruiken de ingevulde gegevens alleen om contact met je op te nemen over jouw bestelling en nieuws over SchoolKr8.