SchoolKr8 bestellen

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in SchoolKr8. Hieronder kun je bekijken welk abonnement het beste bij jouw school of klas past. Samen zorgen we voor een soepele introductie op jullie school.

Met het bestelformulier op deze pagina kun je een SchoolKr8-abonnement, DEMO, training, Datastart en de koppeling met Boom testcentrum bestellen.

Onze abonnementen

Je kunt kiezen uit verschillende jaarabonnementen. Je kunt jouw abonnement op elk moment in het jaar laten ingaan. De overeenkomst wordt automatisch aan het einde van de periode verlengd.

Wil je jouw abonnement opzeggen? Dat kan gemakkelijk: stuur uiterlijk 1 maand vóór jouw jaarabonnement afloopt een mailtje naar .

<20

Leerlingen

€350 per school / jaar

21-60

Leerlingen

€500 per school / jaar

61-100

Leerlingen

€600 per school / jaar

100+

Leerlingen

€700 per school / jaar

Onze trainingen

Vol vertrouwen en met plezier aan de slag? Voor een goede introductie van SchoolKr8 op school raden we je aan om ook een training (2 uur) te volgen. 

In het bestelformulier kun je aangeven welke training je graag wilt. Wij nemen vervolgens contact met je op om die training in te plannen. 

Bestelformulier

Nadat je dit bestelformulier hebt ingevuld, ontvang je per mail een bestelbevestiging en de factuur.

  Keuze abonnement


  Training

  i

  Voor een goede introductie van SchoolKr8 op school raden we je aan om ook een training te volgen. Je hebt hierbij de keuze uit trainingen voor direcitie/ib'ers en leerkrachten. Ook kun je kiezen voor extra begeleiding.


  Datastart

  i

  Goed beslagen ten ijs komen? Kies dan ook voor onze handige datastart: aan de hand van jullie EDEXML-bestand zetten wij dan alvast alle leerlingen en groepen voor je in SchoolKr8. Ook kunnen we alle gebruikers (o.a. leerkrachten en ib'ers) voor je klaarzetten. De datastart kost €100 (excl. BTW).


  Boom testcentrum koppeling


  Gegevens contactpersoon

  Gegevens ontvanger Schoolkr8


  Factuurgegevens (indien afwijkend)


  Eventuele opmerkingen

  Algemene voorwaarden

  We gebruiken de ingevulde gegevens alleen om contact met je op te nemen over jouw bestelling en nieuws over SchoolKr8.